Kategori: Stue

 • 12 meter lang og smal stue – hjælp!

  12 meter lang og smal stue – hjælp!

  Få et extra rum med en glasvæg, der adskiller entre fra stue. Få en væg til opbevaring eller bare til at indrette en hyggekrog op ad.

 • Vi gider ikke hvide vægge!

  Vi gider ikke hvide vægge!

  Få et extra rum med en glasvæg, der adskiller entre fra stue. Få en væg til opbevaring eller bare til at indrette en hyggekrog op ad.

 • Et extra rum med en glasvæg

  Et extra rum med en glasvæg

  Få et extra rum med en glasvæg, der adskiller entre fra stue. Få en væg til opbevaring eller bare til at indrette en hyggekrog op ad.

 • Indret med skrå vægge og skæve vinkler

  Indret med skrå vægge og skæve vinkler

  Indretning af tagetager med skrå vægge og skæve vinkler kan være en udfordring! Omfavn de skæve vinkler! Og med et godt øje for mulighederne og en god snedker kan der komme de skønneste rum til både opbevaring, hyggekroge og afsætningsplads.

 • Stuen der blev vendt om

  Stuen der blev vendt om

  Indretningshjælp til stue: En hyggelig stue blev pludselig meget mere hyggelig ved at blive vendt en omgang, få tilføjet den smukkeste farve fra Jotun Revive, og ved at en træt og stor sofa blev udskiftet med en lettere og fin lysegrå.

 • Mangler du en entre? Så byg en!

  Mangler du en entre? Så byg en!

  En udfordring i nye eller nyrenoverede lejligheder/rækkehuse kan være, at man nogle gange sparer en entre væk.. med indretningshjælp kan du alligevel få plads til det hele.

 • Lille stue blev større

  Lille stue blev større

  [siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget] Denne kunde er flyttet fra hus til en noget mindre lejlighed. De havde lyst til en frisk start, og havde derfor skilt sig af med de fleste af møblerne fra huset. Lejligheden består, udover et par værelser, af en kombineret stue/køkken/alrum, som stadig gerne skal kunne rumme, når familien samles og der er […]

 • Indtag rummet!

  Indtag rummet!

  [siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget] At indtage et rum, er noget jeg tit opfordrer mine kunder til! Det kan faktisk være lidt angstprovokerende og svært at fylde et nyt, stort rum ud, så det virker rart og naturligt. Derfor ender mange møbler ude langs kanten af rummet og efterlader et dansegulv, som kan være skønt, men som ikke […]

 • Gang i stuerne!

  Gang i stuerne!

  [siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget] Sikke et travlt efterår! Flere større projekter, som jeg glæder mig til at vise mere om senere. Og så en masse dejlige mindre projekter. Især er der gang i indretningen af stuerne! De skal være personlige, hyggelige, have farver og karakter. Og frem for alt skal de vise, hvem der bor i rummene. […]

 • Få plads til det hele på 75m2

  Få plads til det hele på 75m2

  Det kan være en stor udfordring at nedskallere og flytte fra hus til en mindre lejlighed. Der skal tænkes kreativt og alle m2 skal udnyttes uden, at det kommer til at virke klemt og mørkt.Her er et rigtigt fint eksempel på, hvordan der både blev plads til et meget større køkken, spiseplads og en stor […]