Kategori: Kantinekøkken

 • Farven grøn!

  Farven grøn!

  Indretningshjælp til virksomhed: Denne skønne opgave for en virksomhed i Nordsjælland handlede om at gøre en ny bygning rar, hjemlig og imødekommende både for ansatte og gæster. Men også gerne have lidt kant. Jeg har brugt den grønne farve til at samle områder som vente/hyggearealer, til farvemarkeringer på vægge og gulve i et ellers meget naturligt rum med træ og natursten.

 • Kantine-køkken-møderum i et. Er det muligt?

  Kantine-køkken-møderum i et. Er det muligt?

  [siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget] En kantine hvor der skal være plads til, at 12-15 mennesker dagligt spiser, snakker og hygger. Et professionelt og optimeret køkken, og en plads til at holde møder samtidig med, at der bliver lavet mad. Det var ønsket og udfordringen med dette rum. Akustikken var samtidig utroligt dårlig, så ingen af delene var […]

 • Et køkken til en hver smag…

  Et køkken til en hver smag…

  Her sidst på året er det sjovt at se tilbage på, hvad tiden egentlig er gået med. Jeg har lavet rigtigt mange skønne indretninger af alle mulige slags. Men der er ingen tvivl om, at jeg har fået hjulpet virkelig mange familier med ideer til et nyt køkken :-). Her er et lille kig på […]

 • Nyt kantinekøkken

  Nyt kantinekøkken

  Den daglige frokostpause fra computeren, møderne og telefonen må gerne være en lækker oplevelse. Derfor blev kantinekøkkenet opdateret og gjort praktisk, pænt og enkelt. Plads til servering, mobilt og delikat.

 • Opdatering af restaurant i golfklub

  Opdatering af restaurant i golfklub

  Jeg har arbejdet på at nytænke indretningen af en restaurant i en golfklub. Her er et lille uddrag af konceptet, som handler om vægdekoration og et forslag til en skillevæg i glas.