Kategori: Erhvervskunder

  • Farven grøn!

    Farven grøn!

    Indretningshjælp til virksomhed: Denne skønne opgave for en virksomhed i Nordsjælland handlede om at gøre en ny bygning rar, hjemlig og imødekommende både for ansatte og gæster. Men også gerne have lidt kant. Jeg har brugt den grønne farve til at samle områder som vente/hyggearealer, til farvemarkeringer på vægge og gulve i et ellers meget naturligt rum med træ og natursten.

  • Butiksindretning fra streger på papir til virkelighed

    Butiksindretning fra streger på papir til virkelighed

    [siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget] Jeg tegner til de fleste af mine kunder. 3D tegninger af rum med farver, lys og den nye indretning. Det er så meget nemmere at gå til, og der er så mange indlysende fordele ved det – bl.a at man har samme billeder i hovedet, når jeg siger – “kunne det ikke være […]

  • Optimering af plads og udtryk i teknisk “hule”

    Optimering af plads og udtryk i teknisk “hule”

    [siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget] Dette rum krævede en hel speciel indretningsindsats. Dels er rummet en teknisk hule med masser af computere, metre, kabling og ikke mindst nogle helt særlige behov: Der må ikke komme noget forstyrrende lys ind, der må ikke komme refleksioner i skærme fra lamper, og akustikken skal helst være blød og rar. Derudover skal […]

  • Kantine-køkken-møderum i et. Er det muligt?

    Kantine-køkken-møderum i et. Er det muligt?

    [siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget] En kantine hvor der skal være plads til, at 12-15 mennesker dagligt spiser, snakker og hygger. Et professionelt og optimeret køkken, og en plads til at holde møder samtidig med, at der bliver lavet mad. Det var ønsket og udfordringen med dette rum. Akustikken var samtidig utroligt dårlig, så ingen af delene var […]

  • Opgradering af redigeringssuite

    Opgradering af redigeringssuite

    [siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget] På bare 2 uger fik vi opgraderet endnu en suite hos travle Larsen VFX. Alle funktionaliter blev vendt om, så kundepladsen blev større og mere komfortabel. Teknikerpladsen blev løftet op på et lille podie, så der blev mere albuerum og ikke mindst bedre udsyn.Væggen er beklædt med akustikpaneler fra Wood Up, som dæmper […]

  • Hemmelighedsfulde huler med blød akustik

    Hemmelighedsfulde huler med blød akustik

      For en kunde i city har jeg indrettet et lydstudie til reklameindtalinger, og et stort studie til billedarbejde og præsentationer. Fællesnævneren er elegance, lækre materialer som kork, uld og velour som samtidig har en god påvirkning af akustikken, mørke farver og specialdesignede løsninger, som er skræddersyet til rummene. Rummene har fået en dejlig rolig […]

  • Et køkken til en hver smag…

    Et køkken til en hver smag…

    Her sidst på året er det sjovt at se tilbage på, hvad tiden egentlig er gået med. Jeg har lavet rigtigt mange skønne indretninger af alle mulige slags. Men der er ingen tvivl om, at jeg har fået hjulpet virkelig mange familier med ideer til et nyt køkken :-). Her er et lille kig på […]

  • Skal kontorer være sort/hvide?

    Skal kontorer være sort/hvide?

    Behøver det være så kedeligt? Her er et kontor, hvor ejerne turde prøve noget nyt. I stedet for de sædvanlige sorte eller hvide bordplader på skrivebordene, sprang Larsen VFX på nye hæve-sænke borde fra Cube monteret med den lækreste grønne bordlinoleum fra Forbo. Stolene er fra HÅG og er gode til at give støtte, både […]

  • Loungeområde

    Loungeområde

    Vi kan være effektive på mange måder, og det er langtfra altid, at det er på kontorstolen, at de største ideer udklækkes… loungeområder til fredagsbar, vandret ide-generering og bløde pauser er essentielle for vores ydeevne. Her i dette kontor med en specialkonstrueret megalang modulsofa fra Sofakompagniet og tæpper fra IKEA (Lohals). Rullemøblet er lavet af […]

  • Svævende receptionsdisk af genbrugstræ

    Svævende receptionsdisk af genbrugstræ

    På godset Birkendegaard ved Kalundborg er en af laderne blevet topistandsat og indrettet til kontorhotel. Ønsket var at ramme en uprætentiøs, afslappet og nordisk stil. Ejerne vil nemlig gerne lægge op til, at lokalerne f.eks. både kan huse iværksættere, forskerteams, kreative fag og IT-virksomheder. Jeg har brugt en masse naturlige elementer i indretningen dels for […]