Magnus værelse

Med ganske få midler er Magnus værelse blevet hyggeligt og et sted, som han har lyst til at være. Møblerne er bevaret, men der er til gengæld leget med farver og tapet på væggene. Tapet fra Tapetforum (Arne Jakobsens Trapez) på den ene væg, og fine hylder med sorte hyldeknægte giver plads til de mange ringbind, som nu alle er hvide for at give ro til mønstret på tapetet.(Hylde Ekby Valter fra IKEA). På modsatte væg er der malet en dybblå farve, som giver en fin baggrund for sovesofaen og de koksgrå bogkasser (Valje fra IKEA). På gulvet hygger et lille tæppe foran sofaen. (Lohals fra IKEA)

Læs hvad Magnus mor siger om indretningen her: http://www.feelslikehome.dk/glade-kunder/

 


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *