Svævende receptionsdisk af genbrugstræ

På godset Birkendegaard ved Kalundborg er en af laderne blevet topistandsat og indrettet til kontorhotel. Ønsket var at ramme en uprætentiøs, afslappet og nordisk stil. Ejerne vil nemlig gerne lægge op til, at lokalerne f.eks. både kan huse iværksættere, forskerteams, kreative fag og IT-virksomheder. Jeg har brugt en masse naturlige elementer i indretningen dels for at understrege sammenhængen imellem lokalerne og den usandsynligt smukke natur lige udenfor døren. Og dels for at underbygge en uhøjtidelig og inspirerende ramme om arbejdslivet. For eksempel ses her receptionsdisken, der svæver imellem 2 træpiller. Den er konstrueret af IVAR moduler fra IKEA i rå fyrretræ, som er beklædt med gamle genbrugsbrædder. Over disken hænger 2 lamper fra IKEAs Sinnerlig serie i flettet bambus af Ilse Crawford. Hun har også tegnet den smukke daybed. Stole og skriveborde er ligeledes fra IKEA.

http://www.birkendegaard.dk/

 

 


Udgivet

i

,

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *