Teenager fik 2 drømmeværelser!

“Jeg søger hjælp til indretning af to værelser. Vores søn er 13
år og vil gerne have et rum, hvor man kan hygge sig med PlayStation
og computerspil, men hvor der også er plads til vennerne. Det må
gerne være lidt råt/cool/smart men også rart. I soveværelset skal der også være et skrivebordshjørne og plads til opbevaring af tøjet.” 

Sådan skriver moren til en heldig teenager på Mors til mig og beder mig om at komme med et forslag til dem. Og så går jeg igang med alle mine spørgsmål om hvilke farver sønnen (og familien) kan lide, hvad han tænker, når han siger cool. Hvordan han bruger sine værelser, og om der er noget, han absolut ikke kan lide! Jeg får tegninger med mål, pinterest-inspiration fra sønnen, og så går jeg ellers igang med at tegne de 2 rum med ny indretning. 

Det er 2 helt særlige rum med meget højt til loftet i den ene side. Det er fantastisk flot, men det kan også være svært at gøre rummene hyggelige, og mange teenagere elsker faktisk huler!

Så jeg valgte at foreslå ret mørke farver på nogle af væggene, men kun i den lave loftshøjde, ikke hele vejen op. Det gør, at rummet virker knap så højt, og det giver en ramme om nogle af de funktioner, som jeg gerne vil fremhæve: i gamerværelset er det sofagruppen, der rammes ind, og i soveværelset er det væggene med opbevaring – overfor sengen, hvor den håndboldglade søn, har fået sit eget håndboldmål som ramme om sportstøj, knager til skoletasker etc. Og i hjørnet med spejl og tøjstativ. I soveværelset er der bygget en “hule” rundt om sengen med garderobe- og køkkenskabe fra IKEA. Bagvæggen er tapetseret med fototapet med groft drivtømmer. Og så blev der plads til et lille skrivebord til lektierne, nu hvor der er kæmpeplads til gaming i det andet rum.

Familien har fulgt oplægget detaljeret, som man kan se på billederne, og de har både været modige med de mørke farver og dygtige til at skabe det hele selv. Og så er det hele lavet på langdistance med mail, billeder og tegninger! 

Har du lyst til, at din teenager fik sit drømmerum, så skriv til mig her og jeg kontakter dig. 

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Udgivet

i

,

af

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *