Rådyr-sikre sommerblomster


Et dejligt sommerferieprojekt: at lave blomsterkasser med fine sommerblomster, som kan overleve de natlige besøg af rådyrene, vinden og solen. Valget faldt på salvie, lavendel, sommerfugleblomster og en høj ranglet blomst, som sætter mikrosmå lilla blomster, og som er meget god til den kraftige vind på Odsherred – jeg har glemt navnet på den..
Planterne er sat i plastickasser fra IKEA med borede huller i bunden. Først er der et lag af lecanødder, derefter fiberdug for at forhindre at jorden siver ud, og øverst et godt lag plantemuld. Selve plantekassen er lavet af en facadeplade i Cembrit fibercement. Det kan holde til vind og vejr og ser dejligt rustikt ud.


af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *