Glade kunder

“Hullet i væggen gjorde hele forskellen”

“Lone har hjulpet med planer for indretningen af vores køkken og forstod med det samme, hvad vores behov og ønsker var. Dem udviklede hun videre på og fik ideer, vi aldrig selv kunne have fået. Vi er endt med et professionelt designet køkken, som passer præcis til os. Resultatet kunne ikke være bedre.

Mette Bender, yderst tilfreds kunde”


Venlig hilsen Mette Bender

 

Flyt Ud!

Lone Palshøj fra Feels Like Home kan noget helt særligt. Hun kan bringe dine boligdrømme til virkelighed på en måde, som er tro mod din egen stil og dine egne ønsker, men på et langt højere æstetisk og gennemtænkt plan.
Vi har fået tegnet en træterrasse, som kan alt det, vi håbede på, og mere til. Lone har forudset, hvad vi ikke selv havde fantasi til at se for os, og vores investering i hendes tegninger og forslag glæder vi os dagligt over.

Derfor fik vi også Lone til at tegne vores nye køkken.
Det er endnu ikke blevet til virkelighed, men igen har vi mærket, at hun har blik for detaljer og muligheder, som vi ikke selv får øje på.
Samtidig er hun venlig, lyttende og behagelig.
Venlig Hilsen
Mette Bender og Niels Bartholdy

 

Forvandling….

Kære Lone

Så er jeg ved at være ved vejs ende og har fået en super dejlig lejlighed. Tusind tak for din inspiration.

Specielt indretningen af badeværelset er blevet super god i forhold til, hvordan det var indrettet før, og dit fokus på meget opbevaringsplads i køkken, soveværelse og teenageværelse har gjort det muligt at få plads til meget mere end ventet.

Køkkenalrummet er blevet helt perfekt, og at den første løsning ikke kunne bruges, pga en aftrækskanal, som ikke kunne flyttes, gjorde, at vi måtte flytte køkkenet ind i et andet værelse, til gengæld blev teenageværelset så bedre (og med egen indgang fra køkkentrappen) og den skrå væg i det nye køkkenalrum har gjort det så hyggeligt og gjort det til lejlighedens hjerte.

Mange tak for samarbejdet og tak, fordi du var så god til at få mine ønsker og ideer gjort til brugbare og håndgribelige løsninger.

Med venlig hilsen / Best regards

Britt

Tænk hvis man altid kunne bo på hotel….

Kære Lone!
Mange tak for din søde mail og jeres fantastiske indsats!
Jeg er meget, meget tilfreds med dit arbejde og jeres (red. monteringsteamet) både meget professionelle og behagelige måde at arbejde på.
Det ville være en fornøjelse at arbejde sammen med dig og jer igen!
Bedste hilsner
Merete

Fra hus til 3V´er:

Jeg sad i Zambia, da jeg startede samarbejdet med Lone. Opgaven var at få indrettet lejligheden med mere skabsplads, mulighed for opredning til overnattende gæster og skabe sammenhæng mellem køkken og spisestue. Lone forstod opgaven og vi klarede det hele på ”long distance”. Er især vild med industrivinduerne mellem køkken og spisestue og den lille arbejdsplads i spisestuen. Den blå farve på væggen hvor tv skal være er også genial, så TVet får så lidt opmærksomhed som muligt.

Lise-Lotte, Nørrebro

Nyt snedkerkøkken i helt bart rum:

Lone har tidligere hjulpet min virksomhed www.FindYourHome.dk med at indrette en lejlighed til en kunde, så jeg vidste, at hun er dygtig til at få skabt rare rum, hvor der er tænkt på alle detaljer. At hun desuden har en supergod stil og sans for kvalitet gjorde, at vi valgte Lone til hjælpe med at afklare, i hvilken retning vi skulle gå i vores eget nye køkken. Lone hjalp os med beslutningerne undervejs ved at vise forskellige muligheder, både hvad angik indretning og materialer, og Lone deltog ved mødet med køkkenproducenten, så vi var sikre på, at alle vores tanker og ideer blev hørt. Lones hjælp har sparet os for en masse tid, overvejelser og har gjort, at vi i dag har et køkken, som vi elsker at være i.

Helle Gade Henrichsen/Holte

Opdatering af værelse med få midler:

“Lone har indrettet vores søns værelse, og det er blevet utroligt vellykket!. Med få midler er rummet forvandlet til et rart sted, hvor man nu har lyst til at være. Vi ville aldrig selv have fundet på at gøre sådan. Nu fungerer rummet!”

Ulla/Hareskovby

Fra U til I: Langkøkken i Virum:

“Jeg har været meget tilfreds med samarbejdet med Feels Like Home. Lone så muligheder og løsninger, som jeg ikke selv havde forestillet mig, og hun har givet mig en masse inspiration, så jeg kan arbejde videre med at gøre køkkenet helt mit eget.”

Tine Weis, Virum

Entreindretning på langdistance:

Jeg har hjulpet familien Gravesen fra Oure på Fyn med en entre, der skulle rumme mange sko, sportstøj til 2 teenagere, bøjleplads og opbevaring og samtidigt virke hyggelig, rummelig og rar. Opgaven er udført udelukkende via mail – plantegninger med mål og billeder fra Fyn til mig, og mine nye plantegninger og ideer retur.

“Det har virkelig været nemt at arbejde på løsningen med entreen med dig. Du var hurtig til at forstå vores udfordring og god til at forstå vores stil. Vi glæder os til resultatet”

Maria Graversen, Oure

Vi bytter værelser:

Fik lige lyst til at give dig en midtvejsstatus…

– Værelserne er blevet færdige ift vores snak

– Tømreren har også været her og skal snart i gang med at lave dør

– Maleren er lige kommet for at gå i gang med 2. etape

Vi glæder os så meget.. Det bliver super godt…
Tusind tak for dine nye øjne på huset og anvisninger…

Rushy Rashid Højbjerg
Journalist og vært på “Rushys Roulette”
Radio24syv

Køkkenrevolution:

Efter at have boet i vores hus i over 25 år trængte vi til at der skulle ske noget helt nyt. Både os voksne og vores to teenagebørn er glade for at lave mad, så vi ønskede et nyt køkken, som både var rummeligt, og som kunne give et helt nyt udtryk i hele stueetagen. Lone har tidligere hjulpet os med idéer til ombygning af terrassen, så vi kontaktede hende igen for at få inspiration til køkkenet. Det gav os lige præcist, hvad vi havde brug for. Helt nye øjne på mulighederne, herunder at flytte køkkenet tættere på havedøren og få en bedre sammenhæng mellem køkken og stue. Da hun dertil foreslog at lægge betongulv i stedet for trægulv og kom med en række andre spændende detaljer var vi overbeviste om, at vi ville kunne få præcist det, vi savnede i vores hus. Det endte med en total forvandling af det rum, hvor vi opholder os allermest i hverdagen, og vi nyder det hver eneste dag. Tusind tak for hjælpen!

Gert og Mette Steffensen

Køkken/Alrum:

Tusind tak for alt du har hjulpet os med i forbindelse med indretningen af vores lejlighed. Du har virkelig lyttet og kommet med rigtig mange spændende ideer som gav input til en masse nye muligheder, vi ikke selv havde set. Vi er superglade for resultatet, det er blevet præcist, som vi håbede på – køkken-alrummet er virkelig blevet et fantastisk samlingspunkt med liv for hele familien. Du har en skøn evne til at få mig til at føle sig som en helt særlig kunde. Jeg vil helt sikkert anbefale dig og har allerede gjort det mange gange.

Mange hilsner

Kristine Törnqvist / Selvstændig konsulent

 Multirum i kælder:

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Lone Palshøj, da vi skulle have indrettet et stort multi-rum i vores istandsatte kælder. Kælderen skulle dække mange behov, og samtidigt ville vi gerne genbruge eller shine nogen af de møbler up, som vi havde i forvejen, så det ikke blev alt for dyrt. Efter en grundig og hyggelig snak, fik vi et lækkert og overskueligt oplæg tilbage, som har gjort det muligt for at få indfriet vores drømme. Lone har virkelig forstået vores ønsker og behov.

Mange hilsner | best regards,

Camilla Strandskov / Senior Post Producer

Køkken/Alrum:

I den lidt sårbare situation det kan være at lade en fremmed se på de steder i ens hjem, man ikke er tilfreds med, følte jeg mig helt i trygge hænder hos Lone. Det var en virkelig god oplevelse at blive mødt af en imødekommende, anerkendende, kreativ person, der skabte tryghed og samtidig åbnede vores øjne mod nye hidtil usete muligheder, med udgangspunkt i det, der allerede var der i forvejen. Lones rådgivning har været en væsentlig del i processen mod at skabe gode energibringende forandringer i hjemmet.

Anne Katrine Holm, Psykolog

Teenageværelse:

Vi har oplevet stor professionalisme og iderigdom fra Lone Palshøj som indretter. Fra det indledende møde til vi fik overdraget tegning og moodboard har Lone Palshøj været en behagelig samarbejdspartner, der har udvist stor lydhørhed over for vores behov som kunder.

Hun har forstået at imødekomme både Ninas behov for at få et trendy værelse med personlig stil, og for vores behov for (som forældre) at lande løsningen med afsæt vores budget og med ønske om at inddrage f.eks. en gammel IKEA-reol. Hun har været god til at lytte, men har samtidig overrasket os med anderledes og kreative løsninger på, hvordan kvadratmeterne på Ninas værelse kunne indrettes. F.eks. er sengen lavet af euro-paller og skrivebordet fundet på DBA og malet flot turkis.

Vi har oplevet, at aftaler er blevet holdt til punkt og prikke, og at Lone Palshøj ikke har sluppet projektet, før hun var helt sikker på, at vi var tilfredse.

Karen Lynggaard / Journalist

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *