Feels Like Home

Erhvervskunder

Se eksempler på kontorindretning, loungeområder, receptioner og kantiner

Optimering af plads og udtryk i teknisk “hule”

Dette rum krævede en hel speciel indretningsindsats. Dels er rummet en teknisk hule med masser af computere, metre, kabling og ikke mindst nogle helt særlige behov: Der må ikke komme noget forstyrrende lys ind, der må ikke komme refleksioner i skærme fra lamper, og akustikken skal helst være blød og rar.
Derudover skal de 4 teknikere kunne arbejde sammen og alle have et godt kig til den store skærm på bagvæggen, men også kunne sidde uforstyrret hver for sig.
Løsningen blev at tænke rummet i 2 niveauer, hvor alle 4 teknikere vender i samme retning. I stedet for at alle sidder ved hver sin væg og dermed efterlader kostbare m2 i midten af rummet, så bruger vi nu hele rummet, og selvom bordene blev en smule mindre, så oplever hver tekniker faktisk at have fået mere plads.
Akustikken er bedret ved hjælp af tykke velourgardiner (som normalt er trukket for), som dæmper lyden og samtidig slukker for solen, en væg med træpaneler og ikke mindst et sisaltæppe på gulvet.
Niveauforskellen er understreget af en rumdeler - en lang reol fra Hay, som samtidig løser alle opbevaringproblemer.

Her under kan du se før og efterbilleder:

Skriv til mig her,  hvis du har et rum, der trænger til at blive optimeret.

Kantine-køkken-møderum i et. Er det muligt?

En kantine hvor der skal være plads til, at 12-15 mennesker dagligt spiser, snakker og hygger. Et professionelt og optimeret køkken, og en plads til at holde møder samtidig med, at der bliver lavet mad. Det var ønsket og udfordringen med dette rum. Akustikken var samtidig utroligt dårlig, så ingen af delene var særligt rare før ombygningen.
Løsningen blev at dele rummet op i en køkken- og en spise/mødeafdeling adskilt af en superflot glasfoldedør.
Køkkenet blev bygget på endevæggen med alle funktioner integreret (der er vaskeafdeling i et tilstødende rum). Et tidligere køkkenmodul blev bygget om og fik hjul under, så det blev mobilt, når glasvæggen foldes væk, og der skal være mange mennesker.
Der blev sat aku-træpaneler på væggene i spiseafdelingen, så akustikken blev blød og behagelig, og et nyt spisebord med linoleumsoverflade hjalp også på det.
Vi bevarede bordpladen på den anden endevæg, den blev gjort "svævende" og den fungerer idag som buffetplads til frokostanretningerne. Kig videre her og se indretningstegninger af rummet, se billeder af rummet før, og hvordan det endte.

Skriv til mig her,  hvis du har et rum, der skal have mange funktioner, og du ikke kan se løsningen på det selv.

Opgradering af redigeringssuite

På bare 2 uger fik vi opgraderet endnu en suite hos travle Larsen VFX. Alle funktionaliter blev vendt om, så kundepladsen blev større og mere komfortabel. Teknikerpladsen blev løftet op på et lille podie, så der blev mere albuerum og ikke mindst bedre udsyn.
Væggen er beklædt med akustikpaneler fra Wood Up, som dæmper lyden i rummet, og gør det enormt behageligt at arbejde i. Aku-paneler kan bruges alle steder, hvor man gerne vil forbedre akustikken, og så er de så varme og skønne at se på.

Vi fik også strammet loungeområdet op, så der nu er en større opdeling af funktioner:
et sted, hvor kunder kan sidde med laptops og arbejde, og et lille afdæmpet hyggeområde med sofa og væg i samme lækre nuance. Sofaen er fra Munk Collective og farven er Flügger Lounge Time 16.

Men mest glade er vi nok for skillevæggen i trælameller bygget til stedet. Den har noget retro og 70´er villa over sig, og er alligevel stram og elegant. Hylden giver plads til kaffe/frugt/slik og så giver den privatliv uden at lukke helt af.

Skriv til mig her,  hvis du har brug for hjælp til et rum, hvor akustikken, funktionaliteten eller indretningen driller.

Hemmelighedsfulde huler med blød akustik

 

For en kunde i city har jeg indrettet et lydstudie til reklameindtalinger, og et stort studie til billedarbejde og præsentationer. Fællesnævneren er elegance, lækre materialer som kork, uld og velour som samtidig har en god påvirkning af akustikken, mørke farver og specialdesignede løsninger, som er skræddersyet til rummene. Rummene har fået en dejlig rolig atmosfære, som giver en perfekt baggrund for fordybelse og koncentreret arbejde.

Belysning og akustik er supervigtige ikke bare i lydstudier, men i alle rum, vi opholder os i i længere tid ad gangen. Det er simpelthen mærkbart fysisk, når et rum passer til os.

Har du lyst til at din arbejdsplads fik samme feeling, eller at den måske bare omfavnede dig og dine opgaver bedre, så skriv til mig her og jeg kontakter dig. 

Et køkken til en hver smag…

Her sidst på året er det sjovt at se tilbage på, hvad tiden egentlig er gået med. Jeg har lavet rigtigt mange skønne indretninger af alle mulige slags. Men der er ingen tvivl om, at jeg har fået hjulpet virkelig mange familier med ideer til et nyt køkken :-). Her er et lille kig på nogle af de køkkener, som er blevet sat op i 2017, eller som er på vej. 

Det er et stort projekt at lave et nyt køkken, og rigtigt mange er i tvivl om både udtryk og indretning. Hvilken køkkenlåge passer bedst til dem og deres stil i øvrigt? Skal arbejdsflowet ændres, en væg tages ned og stuen inddrages? Noget helt tredie er at trevle alle køkkenproducenterne igennem. Mange står af allerede der..

Så min fineste rolle her er at hjælpe med at snævre ind, hvilken køkkenindretning, funktion og udtryk, der virker hos dig. 

Skriv om din indretningsudfordring her og jeg kontakter dig.

Skal kontorer være sort/hvide?

Behøver det være så kedeligt? Her er et kontor, hvor ejerne turde prøve noget nyt. I stedet for de sædvanlige sorte eller hvide bordplader på skrivebordene, sprang Larsen VFX på nye hæve-sænke borde fra Cube monteret med den lækreste grønne bordlinoleum fra Forbo. Stolene er fra HÅG og er gode til at give støtte, både når man sidder højt og lavt. Reolen imellem bordene er fra HAY. Lamperne er Københavnerlamper. Enkelt med plads til personlighed - lige præcis som dem, der arbejder der.

Skal jeres kontor passe til jer? Kontakt mig her og jeg kan hjælpe med at finde jeres stil.

Loungeområde

Vi kan være effektive på mange måder, og det er langtfra altid, at det er på kontorstolen, at de største ideer udklækkes... loungeområder til fredagsbar, vandret ide-generering og bløde pauser er essentielle for vores ydeevne. Her i dette kontor med en specialkonstrueret megalang modulsofa fra Sofakompagniet og tæpper fra IKEA (Lohals). Rullemøblet er lavet af et IVAR modul fra IKEA beklædt med genbrugstræ og en bejdset træplade på toppen.

http://www.birkendegaard.dk/

https://dk.sofacompany.com/

 

 

 

Svævende receptionsdisk af genbrugstræ

På godset Birkendegaard ved Kalundborg er en af laderne blevet topistandsat og indrettet til kontorhotel. Ønsket var at ramme en uprætentiøs, afslappet og nordisk stil. Ejerne vil nemlig gerne lægge op til, at lokalerne f.eks. både kan huse iværksættere, forskerteams, kreative fag og IT-virksomheder. Jeg har brugt en masse naturlige elementer i indretningen dels for at understrege sammenhængen imellem lokalerne og den usandsynligt smukke natur lige udenfor døren. Og dels for at underbygge en uhøjtidelig og inspirerende ramme om arbejdslivet. For eksempel ses her receptionsdisken, der svæver imellem 2 træpiller. Den er konstrueret af IVAR moduler fra IKEA i rå fyrretræ, som er beklædt med gamle genbrugsbrædder. Over disken hænger 2 lamper fra IKEAs Sinnerlig serie i flettet bambus af Ilse Crawford. Hun har også tegnet den smukke daybed. Stole og skriveborde er ligeledes fra IKEA.

http://www.birkendegaard.dk/

 

 

Nyt kantinekøkken

Den daglige frokostpause fra computeren, møderne og telefonen må gerne være en lækker oplevelse. Derfor blev kantinekøkkenet opdateret og gjort praktisk, pænt og enkelt. Plads til servering, mobilt og delikat.