Ny hjemmeside på vej!

Det er blevet tid til at opdatere min hjemmeside, så glæd dig til at se hvordan den kommer til at se ud

I mellemtiden kan du se nogle af mine projekter her

 

https://www.instagram.com/feelslikehome.dk/

 

https://www.facebook.com/feelslikehome.dk/

 

Og hvis du har brug for hjælp til indretning, er du er meget velkommen til at skrive til mig her:

info@feelslikehome.dk

FØLER DU DIG HJEMME I DIT HJEM?

Min fineste opgave er at hjælpe dig med at komme til det.
Jeg har som indretningskonsulent i IKEA og i Feels Like Home, hjulpet flere hundrede kunder hjem med en ny indretning, der fjerner problemhjørner, udnytter pladsen optimalt, fremhæver sammenhæng og skaber orden i kaos.
Når din livssituation ændres skal boligen følge med. Jeg er ekspert i indretningshjælp, der tilpasser hjem til downsizing, upscaling, familieforøgelser, skilsmisser, delebørn, tweens der bliver til teens og flytter i studieboliger.
Jeg kigger med friske øjne på ombygningsplaner og sparer dig nemt for mange penge ved at se muligheder, du ikke har opdaget.
Og jeg sparrer gerne med dig og vender dine tanker og ideer på hovedet.