Indretningsprocessen

1. Kontakt mig

Send mig en mail, hvor du fortæller om dine indretningsudfordringer, og hvorfor du ikke føler dig hjemme.
Medsend gerne en plantegning med mål, hvis du har det.
Og også gerne billeder fra dit hjem.
Herefter aftaler vi et møde.

Portræt af Lone Palshøj
Her kontakter du mig, hvis vi skal tale om dine indretningsudfordringer. Se også min Instagram profil for at følge mine seneste projekter.

2. En grundig snak

Vi mødes i dit hjem eller online og taler om dine indretningsudfordringer og drømme. Det er en grundig snak, hvor jeg afsøger din stil, vi kigger referencer, og jeg sporer mig ind på, hvad der får dig til at føle dig hjemme i dit hjem. 

Dette møde danner basis for mit indretningsforslag, så jeg vil stille en masse spørgsmål til, hvordan du lever og bruger dit hjem.

Jeg slutter af med at tage billeder og måle op.
Herefter vil du modtage et tilbud på at lave et indretningsforslag, som tager udgangspunkt i alt det, vi har talt om.

Her kontakter du mig, hvis vi skal tale om dine indretningsudfordringer. Se også min Instagram profil for at følge mine seneste projekter.

3. Tegning og inspiration

Jeg laver et indretningsforslag, som vil indeholde 3D tegninger med ny og detaljeret indretning. Du får også en fyldig mappe med billeder, inspiration og links til konkrete møbelforslag/belysning/farver/tilbehør etc. og forhandlere heraf. Det er en komplet drejebog til din nye indretning.

Tegning og inspiration
Få indretningshjælp til din bolig. 3D visualiseringer, farveprøver og moodboards

4. Præsentation

Præsentation af indretningsforslag med tegninger og idemappe. Du får selvfølgelig det hele på print og digitalt.

Få indretningshjælp til din bolig. 3D visualiseringer, farveprøver og moodboards

Andre muligheder for hjælp til din indretning

Hvis ikke du har behov for 3D tegninger, kan denne proces gradueres, så den bare består af en idemappe med inspiration og links til forhandlere.

Og hvis du bare har behov for nye øjne på problemhjørner/farver/ placering af møbler eller andre ting, der driller, så laver jeg en on-the-spot gennemgang af dit hjem sammen med dig. Vi laver en opsamling til sidst, hvor du noterer guldkorn og gode adresser.

Jeg kan tilkøbes på timebasis til at sørge for indkøb og montering af dine nye ting. Jeg kan også henvise til diverse håndværkere.
Min timepris er 650,-kr incl. Moms.