I den skønneste 2 plans-lejlighed i Lyngby, har en kunde fået tegnet et superlækkert køkken med en lang bordplade og skabsvæg helt op i 2meter og 88cm! Med en loftshøjde på lige over 4 meter på det højeste sted, er det oplagt at tage dimensionerne med i indretningen.

De øverste skabe i skabsvæggen kommer til at fungere som et nemt tilgængeligt "loftrum"- geniale til vaser, julepynt og de ting, du ikke skal have ned på daglig basis. Skabene følger væggens højde og bredde og bliver på den måde fuldt integrerede. Desuden gav det mulighed for at lave en bred hylde ovenpå skabene, som giver plads til en lampe, planter og hygge i stuen på repos´en. Der er også blevet plads til en arbejdskrog for enden af bordet. Køkkenet er vist med hvide IKEA Veddinge låger på højskabene og mørke IKEA Tingsryd låger på underskabene. Det er med til at give kontrast i rummet og understøtter, at de høje skabe ikke bliver for tunge.

Kunden har brugt mig til at tegne et køkken, hvor familiens ønsker og behov er tilgodeset, og hvor funktionaliteten er optimeret maximalt. Om det ender med et køkken fra IKEA, Kvik eller et helt tredie sted er ikke så afgørende. Jeg har vist kunden, hvordan hun bedst udnytter pladsen, og fået afklaret udtrykket på køkkenet. Derudover kigger jeg på hele boligens udtryk og har sammenhængen med. Det kan tage uendeligt mange besøg hos køkkenproducenter og timelange overvejelser, før man selv når dertil, hvis man nogensinde gør det...

 

 

 

Comments are closed.