Dette rum krævede en hel speciel indretningsindsats. Dels er rummet en teknisk hule med masser af computere, metre, kabling og ikke mindst nogle helt særlige behov: Der må ikke komme noget forstyrrende lys ind, der må ikke komme refleksioner i skærme fra lamper, og akustikken skal helst være blød og rar.
Derudover skal de 4 teknikere kunne arbejde sammen og alle have et godt kig til den store skærm på bagvæggen, men også kunne sidde uforstyrret hver for sig.
Løsningen blev at tænke rummet i 2 niveauer, hvor alle 4 teknikere vender i samme retning. I stedet for at alle sidder ved hver sin væg og dermed efterlader kostbare m2 i midten af rummet, så bruger vi nu hele rummet, og selvom bordene blev en smule mindre, så oplever hver tekniker faktisk at have fået mere plads.
Akustikken er bedret ved hjælp af tykke velourgardiner (som normalt er trukket for), som dæmper lyden og samtidig slukker for solen, en væg med træpaneler og ikke mindst et sisaltæppe på gulvet.
Niveauforskellen er understreget af en rumdeler - en lang reol fra Hay, som samtidig løser alle opbevaringproblemer.

Her under kan du se før og efterbilleder:

Skriv til mig her,  hvis du har et rum, der trænger til at blive optimeret.

Comments are closed.