Feels Like Home

stueindretning

Stuen der blev vendt om

Indretningshjælp til din virksomhed

Indretningshjælp til din stue.
En hyggelig stue blev pludselig meget mere hyggelig ved at blive vendt en omgang, få tilføjet den smukkeste farve fra Jotun Revive, og ved at en træt og stor sofa blev udskiftet med en lettere og fin lysegrå.
Kunden troede, at stuen eller sofaen skulle være blå, da vi aftalte, at jeg skulle komme og tale om indretningen af hendes stue...
Men sådan gik det ikke! Og kunden er idag glad for sin fine nye stue.
Husets entre og køkken har nogle originale og gamle røde fliser, som kunden egentlig ikke er så vild med. Men ved at bruge en farve i stuen, der spiller sammen med det tilstødende rum med de røde fliser, fik de pludselig et helt andet udtryk.
Kunden ville gerne bruge sine skønne safaristole i stedet for, at de stod ubrugte i hjørnet. Derfor var det oplagt at lave en opstilling med dem i den aktive del af stuen. Nu bliver de brugt dagligt.
Til gengæld efterlod det et dejligt stort luksushjørne ved reolen, som nu bruges til en superskøn daybed.

Vægfarven er @Jotun Minerals Revive #20046 Savanna Sunset. Det er en fantastisk maling, der udjævner ujævne underlag som for eksempel på denne væg med glasvæv. Man maler/spartler simpelthen ovenpå det trælse underlag og får en dyb, betonagtig udseende væg.
Sofaen er fra @Sofakompagniet og daybed´en er fra @Jysk

Skriv til mig her,  hvis din stue har brug for indretningshjælp og trænger til at blive optimeret.

Indretningshjælp til din virksomhed
Indretningshjælp til din virksomhed

Mangler du en entre? Så byg en!

En udfordring i nye eller nyrenoverede lejligheder/rækkehuse kan være, at man nogle gange sparer en entre væk.. det giver mange problemer med sko, jakker, tasker og alt det gear, man ikke gider at have udsyn til fra stuen. Så nogle gange er løsningen simpelthen at bygge et rum i rummet som her. Skillevæggen blev lavet tilpas tyk til, at den fungerer som et møbel, så der blev plads til sko på den ene side og bøger på den anden side. Og så giver glasdelen en lethed, men også en karakter til rumdeleren, som gør den til et spændende element i indretningen.

En anden ting, der ofte er overset, er opbevaring. Derfor blev der i denne lejlighed bygget en reol, som går fra gulv til loft. Nederst i reolen er det en udvidelse af køkkenets kapacitet med lukkede rum og øverst giver de åbne rum en spændende endevæg i stuen. Højden understreger den pompøse loftshøjde i lejligheden.

Kunden fik eksakte tegninger af, hvordan entreen ville opleves, når man trådte ind, og hvordan de specialbyggede møbler ville give rum til alle deres bøger og ting. Desuden havde jeg medtaget kundens egne møbler, så de kunne se, hvordan de ville passe i rummet.

Skriv til mig her,  hvis du har et rum, der trænger til at blive optimeret.

Lille stue blev større

Denne kunde er flyttet fra hus til en noget mindre lejlighed. De havde lyst til en frisk start, og havde derfor skilt sig af med de fleste af møblerne fra huset.
Lejligheden består, udover et par værelser, af en kombineret stue/køkken/alrum, som stadig gerne skal kunne rumme, når familien samles og der er gæster.
Derfor er kunsten at få møbler ind, der rummer uden at fylde for meget, som giver en oplevelse af bredde/dybde eller rummelighed, eller fleksible møbler som det lille runde spisebord, der kan udvides med plader til 8-10 gæster.
Den smalle reol på væggen i hele væggens bredde understreger rummets bredde. Den er malet i samme farve som væggen, hvilket gør den let og meget lidt dominerende. Familien havde ikke behov for megen reolplads, men i nyere byggeri er der ofte ingen vindueskarme, så det er rart at tænke andre muligheder ind i rum til at stille ting på.
Lys i hjørnerne af et rum giver også en større rumfornemmelse.
Og så giver et stort tæppe, hvor vi bruger lidt af gangbanen imellem stue og køkken, oplevelsen af, at stueafdelingen er større, end den egentligt er.
Små tricks, der gør, at kunden har oplevelsen af, at deres nye stue er større end den i huset 🙂
Se også hvordan man kan camouflere et stort TV ved at hænge billeder omkring TV´et. At kunden her så gik skridtet videre og købte et Frame TV fra Samsung, som viser et selvvalgt maleri, når TV`et er slukket, gør det bare endnu mere overbevisende.
Dette er samtidig et herligt eksempel på, at kunden har fulgt mine ideer næsten 1:1 🙂

Skriv til mig her,  hvis du har et rum, der trænger til at blive optimeret.