Køkken

Indretningshjælp til dit køkken? Køkkenet er sammen med badeværelset det største projekt, man kan gå i gang med i sin bolig. 
Der er mange detaljer at tage højde for – både æstetisk og praktisk. Og det er en bekostelig affære, så man skal helst ramme rigtigt i første omgang.
Derfor er der mange, der ønsker at få hjælp til at tænke processen igennem og til at blive guidet på vej i junglen af muligheder. 

Jeg tilbyder at tegne dit nye køkken, så det udnytter dine m2 bedst, fungerer optimalt, ligner dine drømme og passer til resten af din bolig. Og med en detaljeret 3D tegning kommer der ingen overraskelser – du kan se helt konkret, hvordan fronterne ser ud sammen med bordpladen, og hvor meget plads der er at bevæge sig på.

Jeg tegner alle typer køkkener, men hvis du vælger et IKEA-køkken eller grundmoduler fra IKEA, som skal have andre fronter, kan jeg tilbyde at lave køkkendesignet og få det omsat til IKEA-sprog. Du behøver ikke at møde op i IKEA eller selv stå for kommunikationen med IKEA.
Jeg vil altid lave et tilbud til dig på at tegne netop dit køkken, men generelt ligger et køkkendesign incl. 3D tegninger, byggetegninger, idemappe med forslag til materialer, belysning og evt. hvidevarer på 10-12.000,-kr incl. moms

Få indretningshjælp til dit køkken. Kig på min Instagramprofil her og se mange flere køkkenprojekter

Indretningshjælp til dit køkken. Her er et lille køkken udvidet ind i det gamle soveværelse og det giver masser af ekstra plads.
Indretningshjælp til dit køkken. Her @IKEAkøkken med @&Shufl fronter
C94678CD-3F9C-4C69-B71B-532643F11FD2_1_105_c